Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Barnaktiviteter

Varje vecka erbjuds flera olika barngrupper i våra kyrkor. Både öppna verksamheter och verksamheter som kräver anmälan. Varför inte babysång för de minsta eller härligt häng med musik och spel för de lite äldre.


Sång och lek i Mariakyrkan (0-5 år med föräldrar)

Öppen verksamhet för föräldrar med baby/barn. Onsdagar kl. 9.30–11.30 i Mariakyrkan. Här ges möjlighet att fika, leka, sjunga eller bara umgås. Vid frågor kontakta: Carina Berggren eller Josefin Creutzer. 

Följ oss på facebook så får du kontinuerlig information vad som händer i gruppen, samt möjlighet att få kontakt med ansvariga och deltagare.

Babysång 

Välkommen till sång och dans för det lilla barnet i Mariakyrkan. Babysång erbjuds på onsdagar kl. 10.00 vid ett begränsat antal tillfällen under terminen, och anmälan krävs. Har du frågor eller vill anmäla dig kontakta Carina Berggren.  

STORA och små - öppen förskola (0-6 år)

Måndagar & fredagar 9.30–11.30 i Sigfridskyrkan.
För dig som är dagledig med barn 0-6 år. Vi fikar, umgås, leker och pysslar. Vi har sångstund och kyrkstund. Vid frågor kontakta Helene Hult. Efter juluppehållet startar vi upp verksamheten igen på måndagar från v. 4, samt på fredagar från v. 6. Ta del av vårens schema!

Följ oss på facebook så får du kontinuerlig information vad som händer i gruppen, samt möjlighet att få kontakt med ansvariga och deltagare.

Miniorer (fk-åk 2)

Du kan räkna med sång, lek, pyssel och spel. Det blir även upptäcksfärd i kyrkan och du kommer få lära dig lite mer om årets högtider och bibelns berättelser. Det finns plats för 12 barn i gruppen, så försten till kvarn! Miniorerna planeras att starta HT18, så är du intresserad kontakta Helene Hult.

InLines (juniorer) (åk 3-5)

För dig i åk 3-5 på tisdagar kl.15.00–17.00 i S:t Sigfrids kyrka. Vi startar med mellanmål och avslutar med andakt. Däremellan finns möjlighet till olika aktiviteter i Sigfrids källare. InLines planeras att starta HT18, så är du intresserad kontakta Helene Hult.

OnLine27 (åk 6-7)

För dig i åk 6-7 på onsdagar kl.16.00–17.30 i S:t Sigfrids kyrka. Drop-in med mellanmål från 15.30 och avslutning med andakt. Däremellan umgås, snackar, spelar/lyssnar vi på musik och hänger i Sigfrids källare. Kom och häng med oss du också! Anmälan till Malin Nordh Jonsson. Vårterminen startar den v 4!

Mariakyrkans verksamhet

För mer information om Mariakyrkans barnverksamhet, kontakta Carina Berggren.

Är du intresserad av sång och drama kan du läsa om det här.