Barnaktiviteter

Varje vecka erbjuds flera olika barngrupper i våra kyrkor. Både öppna verksamheter och verksamheter som kräver anmälan. Varför inte babysång för de minsta eller härligt häng med musik och spel för de lite äldre.

Sång och lek i Mariakyrkan (0-5 år med föräldrar)

Öppen verksamhet för föräldrar med baby/barn. Onsdagar kl. 9.30–11.30 i Mariakyrkan. Här ges möjlighet att fika, leka, sjunga eller bara umgås. Vid frågor kontakta: Josefin Creutzer.

Följ oss på facebook så får du kontinuerlig information vad som händer i gruppen, samt möjlighet att få kontakt med ansvariga och deltagare.

Babysång

Välkommen till sång och dans för det lilla barnet i Mariakyrkan. Babysång erbjuds på onsdagar kl. 10.00 vid ett begränsat antal tillfällen under terminen, och anmälan krävs. Har du frågor eller vill anmäla dig kontakta Josefin Creutzer.

STORA och små - öppen förskola (0-5 år)

Måndagar & fredagar 9.30–11.30 i Sigfridskyrkan.
För dig som är dagledig med barn 0-6 år. Vi fikar, umgås, leker och pysslar. Vi har sångstund och kyrkstund.  Vid frågor kontakta Helene Hult. Ta del av höstens schema!

Miniorer (fk-åk 2)

Torsdagar kl. 15.30-17.00 i S:t Sigfrids kyrka. Du kan räkna med sång, lek, pyssel och spel. Det blir även upptäcksfärd i kyrkan och du kommer få lära dig lite mer om årets högtider och bibelns berättelser. Det finns plats för 15 i gruppen, anmälan. Kontaktperson är Helene Hult.

Juniorer (åk 3-5)

Tisdagar kl. 15.30-17.00 i S:t Sigfrids kyrka. Du kan räkna med sång, lek, pyssel och spel. Det blir även upptäcksfärd i kyrkan och du kommer få lära dig lite mer om årets högtider och bibelns berättelser. Det finns plats för 15 i gruppen, anmälan. Kontaktperson är Helene Hult.

Mariakyrkans verksamhet

För mer information om Mariakyrkans barnverksamhet, kontakta Josefin Creutzer.

Barnkörer (se körer)