Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Barnaktiviteter

Varje vecka erbjuds flera olika barngrupper i våra kyrkor. Både öppna verksamheter och verksamheter som kräver anmälan. Varför inte babysång för de minsta eller härligt häng med musik och spel för de lite äldre.


Sång och lek i Mariakyrkan (0-5 år med föräldrar)

Öppen verksamhet för föräldrar med baby/barn. Onsdagar kl. 9.30–11.30 i Mariakyrkan. Här ges möjlighet att fika, leka, sjunga eller bara umgås. Vid frågor kontakta: Josefin Creutzer. 

Följ oss på facebook så får du kontinuerlig information vad som händer i gruppen, samt möjlighet att få kontakt med ansvariga och deltagare.

Babysång 

Välkommen till sång och dans för det lilla barnet i Mariakyrkan. Babysång erbjuds på onsdagar kl. 10.00 vid ett begränsat antal tillfällen under terminen, och anmälan krävs. Har du frågor eller vill anmäla dig kontakta Josefin Creutzer. 

STORA och små - öppen förskola (0-6 år)

Måndagar & fredagar 9.30–11.30 i Sigfridskyrkan.
För dig som är dagledig med barn 0-6 år. Vi fikar, umgås, leker och pysslar. Vi har sångstund och kyrkstund. Vårens måndagsgrupp startas upp den 21 januari och fredagsgruppen den 1 februari, och aktuellt schema kan du ta del av här! Vid frågor kontakta Helene Hult. 
 

Följ oss på facebook så får du kontinuerlig information vad som händer i gruppen, samt möjlighet att få kontakt med ansvariga och deltagare.

Miniorer (fk-åk 3)

Tisdagar kl. 15.00-17.00 i S:t Sigfrids kyrka. Du kan räkna med sång, lek, pyssel och spel. Det blir även upptäcksfärd i kyrkan och du kommer få lära dig lite mer om årets högtider och bibelns berättelser. Det finns plats för 15 i gruppen. Vårterminen startas upp 22 januari, och aktuellt schema kan du ta del av här! Kontaktperson är Helene Hult.

Juniorer (åk 4-7)

Torsdagar mellan kl. 15-17 i S:t Sigfrids kyrka. Drop-in med mellanmål och avslutning med andakt. Däremellan umgås, snackar, spelar/lyssnar vi på musik och hänger i Sigfrids källare. Kom och häng med oss du också! Det finns plats för 20 i gruppen. Vårterminen startar 24 januari. Kontaktperson är Malin Nordh Jonsson

Mariakyrkans verksamhet

För mer information om Mariakyrkans barnverksamhet, kontakta Josefin Creutzer. 

Är du intresserad av sång och drama kan du läsa om det här.