Församlingskår

Församlingskåren är en lokalavdelning av Svenska kyrkans lekmannaförbund. Kårens strävan är att fler människor skall bli delaktiga i församlingsgemenskapen, kunna föra ut evangeliet i vardagslivet, kunna påverka kyrkans framtidsfrågor osv.

Kårens möten är förlagda till varannan måndag jämna veckor mellan kl. 16-18 i Nicolaigården, höst- och vårtermin. Program för varje gång är inledning, föredrag av någon inbjuden gäst, kaffe och sedan avslutning.

Märk väl - att mötena är till för alla, även icke medlemmar. Kårens sammankomster står att läsa om under församlingens predikoturer i NLT.

Mer information kan lämnas av ordförande Berit Rydén, tel. 0510-620 93

Mikael Kjell: Bibelstudium: Jakob och vi - på väg med Gud
Margareta G. & Berit R.

11 nov
Malin Nordh Jonsson: Bibeläventyret - en del av kyrka/skola projektet i Lidköpings församling
Maria Å. & Karin H.

25 nov
Anita Ingvarsdotter: Det meningsfulla samtalet.
Åke S. & Ingrid B.

9 dec
Inför advent: Psalmcirkeln med Anna-Lena Åstrand
Christina W. & Margareta G.