Konfirmation

I Lidköpings församling erbjuds konfirmationsgrupper på olika tider och med olika utformning. Är du intresserad av vad som erbjuds kan du besöka vår konfirmationssida, www.konfirmera.nu/lidkoping.

Kontakperson för konfirmandundervisningen i Lidköpings församling är Gunnar Helmerson.

Församlingarna i Lidköpings kommun samarbetar kring konfirmationsundervisning. Det gäller Svenska kyrkan i Järpås, Sävare, Sunnersberg, Örslösa, Lidköping och Kållands-Råda. Det finns flera alternativ för konfirmation och även grupper för elever i särskola. Gå in på vår gemensamma konfirmationssida för att komma vidare till den församling du söker.

Här kan du ta del av vad konfirmanderna själva anser om sin konfirmationstid hos oss i Lidköpings församling