Musik i S:t Sigfrids kyrka

I S:t Sigfrids kyrka svänger det lite extra mycket! Här sjungs det gospel, spelas jazz och blues. Håll utkik efter kommande datum för Gospel Train och Jamkvällarna med musiker Johan Sundström. Självklart kan du även komma hit för att varva ner. Varje termin har vi mässor i Taizéton, där meditationen och stillheten står i centrum.

Gospel Train

Sjung gospel i Sigfridskyrkan. Minst en gång per termin har du möjlighet att tillsammans med rutinerade Sigfridskören lära dig sånger, träna röstteknik och vara med på en härligt svängig gospelkonsert/gudstjänst på kvällen. Vi ordnar med lunch och aktiviteter för barnen under dagen. Häng med!

Jamkvällar

Tillsammans spelar vi jazz & blues. Här möts nybörjare och rutinerade musiker i avslappnad miljö. Ta med ditt instrument och var med och jamma med vårt husband eller sitt ner med en kopp kaffe och lyssna på skön musik. Ansvarig är Hanna Åberg.

Mässa i Taizeton

20 min innan mässan (kl. 16.40) är det välkommet att komma och lära sig Taize-sånger. Mässan startar kl. 17.00
Läs mer om Taizé och vad det innebär!

Nästa Taizémässa är söndag 15 april kl. 17.00. Kören medverkar.

After work med fredagsmys

Några gånger per termin har vi After work. Vi äter tillsammans och sedan finns det aktiviteter för alla barn medan de vuxna dricker kaffe och lyssnar på skön musik.

Nästa After work är fredag 20 april kl. 18.30. Stina Andersson och Hanna Åberg framför musik från Benny Andersson.

Körkonsert med De La Gardie

Elever från De La Gardiegymnasiet framför en körkonsert tisdag 8 maj kl. 18.00.

Sommarkväll i Sigfrid

Tisdag 29 maj kl. 18.00
Körkväll i sommarskrud med Sigfridskören

Tisdag 12 juni kl. 18.00
Jazz och viskväll med Gunilla Enggren och Cantare

Tisdag 19 juni kl. 18.00
Slainte, irländsk, skotsk och amerikans folkmusik blandat med blues och rock. Gruppen leds av skotske Billy Jones.