Musik i S:t Sigfrids kyrka

I S:t Sigfrids kyrka svänger det lite extra mycket! Här sjungs det gospel, spelas jazz och blues. Håll utkik efter kommande datum för Gospel Train och Jamkvällarna med musiker Johan Sundström. Självklart kan du även komma hit för att varva ner. Varje termin har vi mässor i Taizéton, där meditationen och stillheten står i centrum.

Gospel Train

Sjung gospel i Sigfridskyrkan. Minst en gång per termin har du möjlighet att tillsammans med rutinerade Sigfridskören lära dig sånger, träna röstteknik och vara med på en härligt svängig gospelkonsert/gudstjänst på kvällen. Vi ordnar med lunch och aktiviteter för barnen under dagen. Häng med!

En dag fylld av medryckande gospelmusik. Kom som du är med eller utan sångvana och sjung tillsammans med andra! Det blir en dag fylld med sångövning, sångtips och gemenskap! Dagen leds av Kantor Hanna Åberg och det kommer även vara med ett kompband under dagen.

Jamkvällar

Tillsammans spelar vi jazz & blues. Här möts nybörjare och rutinerade musiker i avslappnad miljö. Ta med ditt instrument och var med och jamma med vårt husband eller sitt ner med en kopp kaffe och lyssna på skön musik.

Mässa i Taizeton

Karaktäristiskt för denna mässa är dess stillhet, den enkla upprepande meditativa sången och många levande ljus. I Sigfridskyrkan firas regelbundet mässa i Taizéanda, då på söndagar kl. 17.00

After work med fredagsmys

Några gånger per termin har vi After work. Vi äter tillsammans och sedan finns det aktiviteter för alla barn medan de vuxna dricker kaffe och lyssnar på skön musik.