Alla helgons dag 31 oktober

2020-11-01

Alla helgonhelgen är Sveriges mest uppskattade högtid, då tusentals människor besöker landets kyrkogårdar. I år kanske det är viktigare än någonsin, då många inte fått närvara vid begravningar av vänner och bekanta på grund av besöksrestriktioner.

Mycket av det som brukar erbjudas denna helg går inte att genomföra. Fokus kommer i år att läggas på minnesgudstjänster och personliga möten.

• Lillkyrkan finns på plats utanför kapellen och är bemannad mellan kl. 14.00-20.00. Här möter ni församlingens diakoner som erbjuder stöd och samtal. Här kan man även få något varmt att dricka.

• Minnesgudstjänster varje hel timme från kl. 15.00 t.o.m. kl. 20.00.
    Gudstjänsten är ca. 25 minuter lång och antalet besökare regleras för att kunna hålla avstånd till varandra på ett säkert sätt.

• Insamling till Hospice Gabriel under kvällen.

Södra begravningsplatsen är stängd för biltrafik från fredag 30 oktober kl. 16.00 till måndag 2 november kl. 07.00.

Alla helgons dag 31 oktober