Med anledning av artikel i NLT

2021-02-28 - 2021-03-28

Kära församlingsbo!

Det som står i flachnotiser i NLT är korrekt. Troligtvis har NLT fått del av det beslutsunderlag som ligger för kommunens beslutsprocess.

Tidigare har kommun- och församlings-ledning gemensamt överenskommit att inte yppa något förrän avtal är påskrivna.(Undertecknande av avtal väntar vi kommer att ske slutet av mars.) Denna överenskommelse skedde för att ha respekt för de processer som behöver ske i olika styrelser och förtroendevalda i respektive instanser oberoende av varandra.

I samband med undertecknande av avtal har församlingsledningen planerat en offentlig information och kommunikation kring hur avtalen ser ut och möjlighet att ställa frågor.

Med anledning av artikel i NLT