Öppen kyrka med musik kl. 11.00-13.30

2020-12-14

Kyrkan är öppen måndag-lördag mellan kl. 11.00-13.30. Här finns möjlighet till tid för eftertanke, att be och tända ljus. Under öppethållandet kan det förekomma musik från församlingens musiker. Kyrkan är dessutom bemannad om man önskar få kontakt med kyrkans personal. Fredagar kan ställas in om det är begravning i kyrkan.

Söndagsgudstjänsterna övergår i ljuständning, bön och musik, och S:t Nicolai kyrka kommer vara öppen för kortare besök mellan kl.11.00-13.30. Tanken är att få ett flöde av besök i kyrkan, med ingång vid stora entrén, och utgång vid främre för att undvika trängsel. Antalet besökare regleras vid ingången (maximalt 8 totalt). Under öppethållandet kommer det vara textläsning, bön och musik i kyrkan. Tacksägelseringning kl.12.00 för de som avlidit. Denna förändring genomförs med start 22 november.

Om du önskar enskilt samtal eller sjukbesök försöker vi lösa det under så säkra former som möjligt. Ta kontakt med kansliet eller präst/diakon.

Öppen kyrka med musik kl. 11.00-13.30