Tangokväll i Nicolaikyrkan!

2020-10-24

Fyra herrar kommer då att presentera musik av den störste av tangons mästare: Astor Piazolla. Hans musik är en sorts fascinerande blandning av sydamerikansk folkmusik, jazz och klassiskt. Många ansåg hans alldeles egna tangostil som vanvördig men med tiden har Piazollas musik blivit mycket älskad och spelad världen över. Astor Piazolla gick ur tiden 1992 men kanske är hans musik mer uppskattad nu än nånsin.

Musikerna som står för framförandet är Per Drougge, violin, Bengt Källstrand, cello, Jens Karlsson, gitarr och Daniel Jarl, piano. Det borgar för hög klass och en högtidsstund för alla som törstar efter levande musik väntar.

Lördag 24 oktober kl. 17.00 i S:t Nicolai kyrka

Endast 45 besökare tillåts och för att försäkra sig om en plats kan man kontakta centralt kansli för gratis biljett.

Tangokväll i Nicolaikyrkan!