Toner under valven

Stephen Craig bjuder på härligt orgelspel på lördag förmiddag. Välkommen till Toner under valven i S:t Nicoali kyrka kl. 11.30 nu på lördag 30 maj.

Tips och råd till dig som är hemma.

Sankt Matteus församling har tillsammans med ett par pensionärer i Vasastan i Stockholm satt ihop en bra lista med tips och råd på vad man kan göra.

Läs mer ››

Andakt i hemmet i coronatid

När vi inte kan träffas i våra kyrkor kanske du vill ha en andakt eller enkel bön hemma. Genom att be och ha andakt regelbundet infinner sig ofta ett inre lugn.

Kansliet är stängt för besökare

För att undvika smittspridning håller kansliet stängt för besökare. Vi utökar istället telefontiden på vardagar till 8.00-16.00. Välkommen att ringa oss på 0510-684 00.

Kyrkan är öppen!

Låt dig inte luras av byggställningarna!
S:t Nicolai kyrka är öppen för dem som vill skingra tankarna, be, tända ljus och uppleva rofylldheten som kyrkorummet ger.

Behov av mötesplatser

Öppethållandet av S:t Nicolai kyrka utökas. Kyrkan är sedan en tid tillbaka öppen måndag-lördag. Utöver ordinarie gudstjänster är du välkommen till Öppen dörr på måndagar i Nicolaigården.

Bidra till årets Majblommeinsamling

I vår säljs bara digitala majblommor. Du bestämmer priset. Varenda krona bidrar till Majblommans arbete mot barnfattigdomen i Sverige.