Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Nyhetsarkiv

Musik i sommarkväll 6 augusti

"Polska på pan" - i samband med Hjulafton 6 augusti blir det folkmusik från Sverige och Anderna i S:t Nicolai kyrka kl 19.00.


Pilgrimsvandra 9 augusti

Pilgrimsvandring den 9 augusti.
Lidköping - Husaby ca 19 km.


Öppettider på kansliet

För att undvika smittspridning håller kansliet stängt för besökare tillsvidare. Mellan 22 juni och 9 augusti kan vi nås på telefon tisdagar & onsdagar kl. 9.00-12.00. Välkommen att ringa oss på 0510-684 00.

 


Sommarens aktiviteter i kyrkan!

Ta del av sommarens aktiviteter! Musikkvällar, pilgrimsvandringar, barnaktiviteter och mycket annat. 

Läs mer ››


Tips och råd till dig som är hemma.

 Sankt Matteus församling har tillsammans med ett par pensionärer i Vasastan i Stockholm satt ihop en bra lista med tips och råd på vad man kan göra.

Läs mer ››


Andakt i hemmet i coronatid

När vi inte kan träffas i våra kyrkor kanske du vill ha en andakt eller enkel bön hemma. Genom att be och ha andakt regelbundet infinner sig ofta ett inre lugn.


Pilgrimsvandra i sommar

Runtom i stiftet anordnas en rad pilgrimsvandringar, både kortare och längre. Välj om du vill gå ett par kilometer en vardagkväll, vandra en heldag eller vara ute i flera dagar.


Gemensamhetsodling

På vårkanten startade ett nytt projekt i församlingen, en gemensamhetsodling. Odlingen skall främst vara en mötesplats, och deltagarna i gruppen bestämmer tillsammans vad som odlas. Vill du haka på? Kontakta kansliet så förmedlar de kontakten till gruppen.


Kyrkan är öppen!

Låt dig inte luras av byggställningarna!
S:t Nicolai kyrka är öppen för dem som vill skingra tankarna, be, tända ljus och uppleva rofylldheten som kyrkorummet ger.


Behov av mötesplatser

Öppethållandet av S:t Nicolai kyrka har utökats. Kyrkan är sedan en tid tillbaka öppen måndag-lördag. Utöver ordinarie gudstjänster är du välkommen till Öppen dörr på måndagar i Nicolaigården.


« Tillbaka