Fel tid utannonseras i tidningen

Toner under valven

Lördag 30 mars kl.11.30 i S:t Nicolai kyrka blir det en stunds vila för själen, då Benjamin Kjell spelar orgel.

Musikgudstjänst i Mariakyrkan

Söndag 31 mars kl. 18.00 blir det musikgudstjänst med Mariakyrkans kyrkokör.

Retreat 6 april - av dag i stillhet

En dag för att varva ner och göra nya upptäckter om Gud och oss själva. Vi får besök av Ulla Käll, diakon och gitarrist som arbetar med retreater och andlig vägledning.

Välgörenhetskonsert

Lördag 13 april kl. 17.00
Svenska kyrkans internationella arbete står i fokus denna kväll. S:t Nicolai kyrkokör och Johan Sundström, Christina Hedlund, dirigent

Fastekampanj 3 mars - 14 april

Mellan 3 mars och 14 april pågår Fastekampanjen, i år med fokus på människors rätt att resa sig starkare ur katastrofer.

Pilgrimsvandra på Annandag Påsk

Vandringar startar samtidigt från S:t Nicola kyrka, S:t Sigfrids kyrka och S:ta Maria kyrka kl. 15.00. Efter vandringen möts följena upp i Nicolaigården för en gemensam fika. Därefter mässa i S:t Nicolai kyrka kl. 17.00.

Fira påsken i kyrkan

Påsken är kyrkans största helg. Vi firar att Jesus besegrade döden! Välkommen att delta på de gudstjänster och aktiviteter som erbjuds under påskveckan.

Läs mer ››

Körkonsert med S:t Nicolai Vocalis & Tornakören från Lund

Lördag 4 maj kl. 17.00 skunger S:t Nicolai Vocalis tillsammans med Tornakören från Lund i S:t  Nicolai kyrka. Dirigerar gör Christina hendlund och Jakob Yttersjö.

Församlingsresa 7 maj

Tisdag 7 maj har du möjlighet att förlja med till Skövde för att få en visning av Helanakyrkan, samt eftermiddagsfika på Kyrkans hus. Avresa kl. 13.00 och åter i Lidköping kl. 17.30. Anmälan till kansliet senast 30 april.

Drop-in-vigsel i S:t Nicolai kyrka

Lördag 11 maj mellan kl. 10.00-15.00 erbjuds drop-in-vigsel i S:t Nicolai kyrka. En snabb vigsel som tar ca. 20 minuter. Om ni har er hindersprövning redo är det bara att dyka upp. Kom ihåg att minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan.

Musikgudstjänst i Mariakyrkan

Söndag 12 maj kl. 18.00 blir det skönsång av Linda Meurlinger, som ackompanjeras av Josefin Creutzer på piano.

Toner under valven

Lördag 18 maj kl.11.30 är det Toner under valven i S:t Nicolai kyrka. Benjamin Kjell spelar orgel.

Elever från Kävesta folkhögskola

Torsdag 23 maj kl. 19.00 kommer musikelever från Kävesta folkhögskola och ger en konsert i S:t Nicolai kyrka.

Koralblåsning och kyrkfrukost

Torsdag 30 maj - Kristi Himmelsfärds dag - kl. 8.00 är det gudstjänst med koralblåsning från kyrktornet i S:t Nicolai kyrka. Därefter kyrkfrukost i Nicolaigården.

Nationaldagskonsert 6 juni

Nationaldagskonsert kl. 19.00 i S:t Nicolai kyrka. S:t Nicolai Vocalis med gäster. Dirigent är Christina Hedlund.