Gudstjänster under veckorna

Under veckorna firar vi gudstjänster och mässor med lite olika teman och inriktning i de olika kyrkorna.

Sinnesrogudstjänst

Sinnesro är en gudstjänst utan nattvard. Här finns möjlighet att dela goda händelser i livet och vid olika förbönsstationer kunna be om allt möjligt.

Musiken är en blandning av stilla så väl som fartfyllda psalmer och sånger. Vi följer AA:s tolv steg vid meditationerna, men sinnesrogudstjänsten passar alla. Efteråt finns det möjlighet att stanna på kvällsfika.

Sinnesrogudstjänsten är en tisdag i månaden kl. 18.30 i Sigfridskyrkan ned start 19 september 2017.
Här kan du läsa mer om höstens gudstjänster!

Veckomässa

Då och då erbjuds veckomässa på tisdagar i Mariakyrkan. Veckomässan är en avskalad enkel nattvardsgudsjänst. Veckomässan har till viss del ersatt den traditionella mässan på söndagar i Mariakyrkan.

För veckans utbud av gudsjänster och mässor, se kalendern på startsidan.