Samlingslokaler

Integrerat i S:ta Maria kyrka finns verksamhetslokaler och arbetsrum för personalen. Som privatperson får man lov att hyra Mariakyrkans samlingslokaler för egna tillställningar. Församlingen har dock vissa restriktioner om vad lokalerna får användas till. Behöver man lokaler i samband med dop, konfirmation eller begravning är det gratis för medlemmar i Svenska kyrkan. Har du frågor kring uthyrning eller vill boka lokal, kontakta församlingskansliet eller ta del av vår information om uthyrning här.

Samlingssalen har plats för 75-100 personer och det finns ett fullt utrustat kök.