Samlingslokaler

Integrerat i S:t Sigfrids kyrka finns verksamhetslokaler och arbetsrum för personalen. Som privatperson får man lov att hyra Sigfridskyrkans samlingslokaler för egna tillställningar. Församlingen har dock vissa restriktioner om vad lokalerna får användas till. Behöver man lokaler i samband med dop, konfirmation eller begravning är det gratis för medlemmar i Svenska kyrkan. Har du frågor kring uthyrning eller vill boka lokal, kontakta församlingskansliet eller ta del av vår information om uthyrning här.

Samlingssalen rymmer ca. 30 personer. Är man fler finns det möjlighet att öppna vikdörrarna och även nyttja musiksalen. Där finns plats för ytterligare ca. 70 personer. I anslutning till samlingssalarna finns också ett fullt utrustat kök.